Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GO YARA – benefietconcert – in FLORA 24/11/2019

24 november 2019 @ 15:00 - 19:00

Het leven van Yara Konings  (27) staat al ruim tien jaar in het teken van haar ziekte: Multiple Sclerose. Voor de financiering van een stamcelbehandeling in Moskou doet ook het Flora Theater mee aan de geldinzamelingsactie.

Voor Yara – Go Yara!

Go Yara! wordt mogelijk gemaakt door de optredens-met-grote-gunfactor van:


UP JAZZ

bestaat uit Paul Prins en Ron Lezer. Twee gepassioneerde, toegewijde en ervaren jazzgitaristen, die je meenemen op een muzikale trip waarmee ze een mix van jazz standards, bossa nova en hedendaagse muziek brengen.


FABIAN

De muziek van Fabian is niet in één woord samen te vatten. Invloeden van blues en Americana zijn duidelijk  te horen, soms gelardeerd met hiphop. Zijn inspiratie put hij uit grootheden als Mississippi John Hurt, JJ Cale en Tony Joe White. Als singer-songwriter werd hij bekend door zijn optreden op de Nederlandse televisie tijdens het programma De Beste Singer Songwriter en DWDD in 2013. Sindsdien maakte hij enkele eigen platen, en brengt hij een ode aan de blues via zijn “Spittin’ Blues Sessions”. In het Flora Theater treed hij solo op.


SPUIT 11

Opgestart als musicalband heeft Spuit 11 zich door de jaren ontpopt als gangmaker op elk feest. De ritmesectie stuwt de beat op, de blazers toeteren er koppig overheen, terwijl de zangers alle aandacht van het publiek krijgen. Spuit 11 speelt een brede mix aan muziek, van dansbare Soul tot Classic Rock tot Hollandse klassiekers.

wanneer               zondag 24 november 2019

tijd                        15.00 –  19.00 uur

entree                   is gratis / doneer-box in de zaal/ elke gift is welkom en gaat naar Yara

waar                     FLORATHEATER    VERWERSDIJK 1    2611 ND  DELFT

 

Gegevens

Datum:
24 november 2019
Tijd:
15:00 - 19:00

Locatie

Flora Theater
Verwersdijk 1
Delft, Nederland